2019 Anglia:londoni, raktári munkák nyelvtudás nélkül,kevés önerővel

Londoni partnerünk megbízásából keresünk nyelvtudás nélkül betölthető pozícióra, fizikai munkára dolgozni akaró és bíró munkavállalókat, Ami fontos, maga a feladat elvégezhető angol nyelvtudás nélkül, azonban ha egyáltalán nem rendelkezik angol nyelvtudással, akkor a közvetlen felettese és Ön között a kommunikáció google fordító használatával tud megvalósulni. Jelenleg 3 raktárba keresünk dolgozókat, azonban az üres pozíciók feltöltése érkezési sorrendben történik, melyre a londoni kollegák, érkezési sorrendben osztják be az újonnan érkezett munkavállalókat.

 1. London- Abbey View- zöldség raktár- Waltham Abbey
 • Az Abbey View már több mint 50 éve kínál minőségi friss salátákat az Egyesült Királyság piacán. A hazai és külföldi termelőkhöz szorosan együttműködve egész évben kiváló minőségű termékeket tudnak szállítani a nagykereskedőknek, vendéglátó ipari cégeknek és az Egyesült Királyság nagykereskedelmi piacainak. Jelenlegi kínálatuk mindent tartalmaz, amit a Lea Valley kínál. Uborka, paradicsom, paprika és padlizsán, valamint különleges édes nemes és édes paprika.

 1. London- Glinwell- zöldség raktár – Heatfield

Második generációs családi vállalkozás. Nagy figyelmet szentelnek már a vetőmagok kiválasztásra, melyek növény védőszer mentesek. Termékeik között megtalálható: uborka, paradicsom, paprika, padlizsán és cukkini különböző fajtái.  A frissesség, megjelenés és az íz, kulcsfontosságú a cég számára.

Mind a két zöldség raktárban ugyanaz a feladat.

 • zöldség- gyümölcs válogatása, szalagmunka
 • tisztítása
 • darabolása
 • nyersanyagot és fűszereket kell csomagolni
 • dobozokba való pakolása,
 • dobozok kézzel és békával történő pakolása raklapokra,
 • hölgyek: 16 kg-ig,
 • férfiak 25 kg-ig emelnek és pakolnak ezért, életkori maximum nincs ugyan, de fizikálisan jó erőben kell lenni.

3.London- Yodell-Heatfield Anglia egyik legnagyobb csomagszállítással foglalkozó cégéhez, nyelvtudás nélkül! A csomagok kiszállításakor foglalkoznak B2B és B2C ágazatokkal, beleértve a divatot, a szabadidős tevékenységet, az egészségügyet és a szépségápolást, lakberendezési és kertészeti felszereléseket, bútorokat, az elektronikai cikkeket, ajándéktárgyakat, a kiadványokat, a szórakozást és az ipari alkatrészeket is. De speciális csomagok kiszállításával is foglalkoznak, mint pl. finom, törékeny tárgyak, értékes borok és a virágok.

Feladatok:

 • a kamionok megpakolása, és kipakolása
 • kézzel és békával történő pakolás, szortírozás, válogatás
 • hölgyek: 16 kg-ig,
 • férfiak 25 kg-ig emelnek és pakolnak ezért, életkori maximum nincs ugyan, de fizikálisan jó erőben kell lenni.

Fizetés:

 • az angol törvényeknek megfelelően, 25 éves kor felett 7,82 GBP/óra, a nappali munkavégzésért
 • éjszakai: 7, 82+ pótlékok

Férfiak: A beérkező kamionokról különböző kisebb-nagyobb csomagok és/ vagy áruk lepakolása és felpakolása, a nőknek, ennek szortírozása, válogatása a feladat. Minimum 12 órában, maximum 16 órában, hétfőtől-péntekig. Bruttó 7.83GBP/óra, ami nettó, 7.20GBP/óra. Heti fizetés- minimum 400GBP/ hét, maximum 600GBP/hét, átlag havi kereset: 1600-2000GBP/ hónap. (570.- 720.000.- Ft)

Szükséges munkaruházat: Acél vagy műanyag betétes bakancs, láthatósági mellény, ezen kívül a ruházat szabadon választható.  A munkahelyre való beutazás, 7szèmelyes autóval megoldott melynek napi költsége 10GBP/ fő/nap.

Kiutazás: A kiutazás önköltséges.

Lakással kapcsolatos információk:

 • megérkezéskor, 2hét lakbért kell fizetni, mely 160 GBP/fő. A lakás heti költsége 80GBP/ hét, amely osztott, dupla ágyas szobát biztosít a munkavállalónak, 4 illetve, 5 szobás házon belül. A lakások teljesen felszereltek, főzési lehetőség biztosított, internettel. Ni number és bankszámla ügyintézés, teljes körű segítségnyújtás, azaz personal service.

Munkába állás:

 • induction day határozza meg
 • fizetés: hetente van, angol bankszámlára, azonban az első fizetés, csak a második héten lesz mely, egy tört heti fizetés lesz csak! Ennek megfelelően kell gondoskodni az étkezésre elegendő költőpénz mennyiségéről.

Tekintve, hogy több raktári pozíció van meghirdetve, azok feltöltése érkezési sorrendben történik, így nincs lehetőség választásra.

Nyelvtudás nélkül,felhívjuk a figyelmét mindenkinek, hogy a munkahelyen nincs magyar vezető, tehát google fordítót kell használni. A munkába járáshoz pedig Oyster kártya szükséges és ha eltéved, mivel nem beszéli a nyelvet, útvonal tervezőt kell használni. Aki ezektől nem idegenkedik, várjuk jelentkezését!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén.

 

Translate »