2020 Németországi munka: nyelvtudás nélkül pároknak is

Németországi munka húsiparban nyelvtudás nélkül pároknak is

Senki sem tud elégedett lenni a munkájával, ha nem találkozik valamilyen mértékben az érdeklődési körével. A húsipari munkás szeret az állatok feldolgozásával foglalkozni, kézi erővel, szerszámokkal, tiszta környezetben, élelmiszeripari gépek és emberek között szívesen dolgozik. Ha Magára ismert, vagy kipróbálná magát ebben a környezetben, akkor olvassa tovább….

Németországi partnerünk megbízásából dolgozókat keresünk nyelvtudás nélkül két műszakos munkarendbe 15 főt, férfiak, hölgyek, párok jelentkezését is várjuk.

Érkezési időpont: 2020.január 6, hétfő. Nincs más és nem is lesz későbbi időpont, így kérjük, csak akkor jelentkezzen, ha a megadott időpontban ott tud lenni Németországban.

A munkavégzés: Holzwickede településen van, Észak-Rajna-Vesztfália tartományban. Holzwickede Dortmunddal határos.

A pozíció betöltéshez iskolai végzettség nem szükséges, de némi húsipari tapasztalat lehetőség szerint elvárt.

Amennyiben Ön rendelkezik az alábbiakkal, akkor Önt is ide várják:

 • jó tempóérzék
 • monotonitás tűrés
 • biztonságos munkavégzéshez: biztos kéz-és ujjmozgás,
 • elővigyázatosság és összpontosított figyelem
 • hosszú távon való gondolkodás munkavállalás terén

Feladatok:

 • gyártósori feladtok
 • különböző húsok pácolása
 • termékek feldolgozása (szeletek, Cordon Bleu, húsgombócok, roládok stb.)
 • kész és félkész termékek csomagolása, fóliázása, karton dobozba pakolása, címkézése)
 • fő termék a sertéshús (80%), de vannak persze szárnyasok is illetve borjú (gyros vagy döner) húsok is.
 • A gyártás egy picit melegebb hőmérsékleten folyik 2-4 fok, míg a csomagolás hidegebb kb. 2-4 fok.

Munkaidő: Hétfőtől- péntekig 2 műszakban. Szombatonként túlóra vállalható.

 • Délelőtt: 6- 14:45-ig.
 • Délután: 14:45-től- 23:00, megrendeléstől függően 01:00 között)

Szállás:

 • Dortmund vagy Holzwickede A bérleti díj havi 280.00 €/fő/hó. A jelenlegi szállások Dortmund vagy Unna településeken találhatóak. 2 fő szobánként. Szállás felszerelt, van mosógép, internet, viszont paplan, párna lepedő nincs, egészségügyi okok miatt, vinni kell, ezen kívül ajánlatos néhány saját edény, tányér is. Takarító személyzet nem jár, az ott lakók feladata a szállások tisztán tartása, takarítása. A munkahelyen sok lengyel munkavállaló van, előfordulhat, hogy azokkal kerül elszállásolásra.
 • A munkahely a szállásoktól 4- 8 km-re van, így ajánlatos saját autóval érkezni. Amennyiben nincs saját autója, munkába járáshoz szükség esetén megpróbál a cég 9 személyes kisbuszt biztosítani, annak tankolásáról a munkavállalóknak közösen kell gondoskodni, saját pénzből. Vagy tömegközlekedéssel is be lehet járni, dolgozni, ennek díja havi bérlet esetén kb. 50-60€. A gyár a dortmundi reptér közelében található így a tömegközlekedés mindkét irányból a reptérre elég jól megoldott. A reptértől gyalog kb. 10 perc.

Amit a munkaadó kínál:

 • hosszú távú, stabil munkahely, német bejelentéssel, német munkaszerződés, társadalombiztosítás
 • órabér: 9,50 euró/bruttó, német adósávnak megfelelően alakul a nettó bér
 • fizetés: havonta, azaz tárgyhónapot ledolgozza és következő hét 15-én van utalással teljesítve. Ehhez vagy vinni kell bármilyen eu-s bankszámlát (IBAN, SWIFT kód), vagy kint kell nyitni. Előleg az első ledolgozott munkahét után kérhető, amint van ledolgozott óra. Az előleg mértéke az óraszám függvénye.(kb. nettó 50-100€ az első hetet követően). Alapvetően az előleg is utalva van, nagyon speciális esetben ahol megoldható a készpénz.
 • jól szervezett, megbízható munkahely
 • munkaruha: biztosított. Fehér, úgynevezett hentes nadrág és köpeny valamint fehér fémbetétes cipő. A ruházatot minden műszak végén le kell adni és másnap újat kapnak a kollégák. A munkaruha alatti melegebb öltözéket, sajátot kell vinni.

Egyéb fontos tudnivaló:

 • tekintve, hogy élelmiszergyártásban, feldolgozásban fog dolgozni, a német jogszabályoknak megfelelően, a munkába állást meg kell előznie, egy oktatásnak. Ez egy rövid, általában kisfilm, videó megtekintése, melyben az élelmiszer biztonsági és munkavédelmi és balesetvédelmi oktatás. Az oktatás német nyelven folyik, viszont mivel nem kérünk német nyelvtudást, lesz a helyszínen tolmács. Az oktatás végén kap egy tanúsítványt, melyet bárhová vihet magával, ha hasonló területre megy dolgozni, mert ez kötelező. Ennek az oktatásnak a díja: 25 euró/fő, melyet ott ki kell fizetni Németországban, az egészségügyi hivatalban az oktatás megkezdése előtt, ez nem kerül megelőlegezésre. Ha valakinek nem lesz pénze ezt kifizetni, az nem állhat munkába, haza kell jönnie! Az oktatás napja nem fizetett. Ez egy szükséges feltétel arra, hogy a munkavállaló egyáltalán beléphessen az objektumba. Az oktatás valahol Dortmund térségében (opcionálisan Hannover, mert az iroda ott van) valamelyik egészségügyi hivatalban fog megtörténni. Munkakezdés következő napon.

Jelentkezéssel kapcsolatban:

 • fényképes önéletrajzot kérünk, benne elérhető telefonszámmal és önéletrajznak megfelelő fényképpel. Kiegészítésnek kérjük megadni, hogy saját autóval, vagy telekocsival menne. Az érkezési helyszín: munkaadó kérésének megfelelően fog alakulni, mely vagy az iroda, Hannover térségében, vagy a szállás Dortmund térségében. Ezt nem Ön fogja eldönteni, hanem oda kell érkezni, ahová a munkaadó megjelöli. Kiutazás önállóan történik, önköltségen.

Csak akkor jelentkezzen, ha január 6-án ott tud lenni!

Amennyiben érdekli a lehetőség, vegye fel velünk a  megadott elérhetőségeink egyikén a kapcsolatot.

Translate »