2021 Anglia:Ikea, order picker

Ikea-disztribúciós központ: betanított munka Angliában, Előzetesen letelepedett státusz nélkül (pre settlement)

Angliai partnercégünk megbízásából dolgozókat, férfiak, hölgyek, párok személyében, erős angol nyelvtudással. A helyszínen nincs magyar vezetőség. Jelentkezni lehet fénylépes önéletrajzzal. Megfelelés esetén a kiutazás önállóan és önköltségen történik Angliába. Luton, Stansted, Birmingham repülőtereiről transzfer kérhető, díj ellenében. Kiutazáskor 48 óránál nem régebbi negatív teszttel lehet. Illetve regisztrálni kell az angol goverment oldalára.

Város:   Corby, Northampton, Kettering
Kezdés időpontja megfelelés esetén azonnal, pozíciók feltöltése érkezési sorrendben van
Angol nyelvtudás:    erős angol nyelvtudás mindenkinek kötelező
Feladatok:   –         feladatok a napi megrendelésekhez a termékek összekészítése, csomagolásuk átellenőrzése, adott esetben annak javítása, majd raklapokra pakolás, kiszállításra alkalmassá tétele,
Munkaórák száma/hét: 38 óra/ hét+ túlóra lehetőség, 2 műszakban, reggel 6-14, 14-22
Fizetés: –         8,72 GBP- 9,20 GBP/ óra műszaktól függően, hetente bankszámlára való utalással, de az első hetit, csak a 2-ik héten kapja
Szállás:   Biztosítva, melyet érkezéskor tudni kell kifizetni 2 hétre előre. 2 ágyas szobákban biztosítva, ágyneműt vinni kell.
Brexit utáni tudnivalók:   –                 2021. 06. 30-ig, munkavállalás változatlan

–                 2020. december 31-ig érkező és maradni szándékozó magyar állampolgárok az „EU Settlement Scheme” (EUSS) nevű online regisztrációs eljárás keretében letelepedett jogállást kérvényezhetnek („settled status”, ami az „indefinite leave to remain” egy formája), amennyiben 5 éve jogszerűen és folyamatosan az Egyesült Királyságban tartózkodnak.

–                 akik nem töltötték le az 5 évet, előzetesen letelepedett jogállást („pre-settled status”) kapnak. Ezt megérkezést követően lehet majd regisztrálni, mikor az ideiglenes(temporary)Ni számot megkapták.

–                 A letelepedett vagy előzetesen letelepedett jogállás lesz majd szükséges ahhoz, hogy a magyar polgárok továbbra is szabadon tartózkodhassanak az Egyesült Királyság területén, munkát vállalhassanak, igénybe vehessék a közszolgáltatásokat, beleértve az egészségügyi ellátásokat

Egyéb tudnivalók: –        Munkába járás önállóan történik, önköltségen

–        munkaruhát vinni kell, munkavédelmi cipő+kényelmes ruha

–        transzfer: egy fő esetén 65 font, két fő együttes érkezése esetén 90 font.

Szükséges önerő: –         megérkezéskor 2 heti lakbérrel és a partnercég egyszeri admin díjával kell, mely összesen: 400 GBP/fő  ( a partnercég nem kereskedik a szállások bérbe adásával, megérkezésre felkeresik a Landlordokat és tőlük bérlik ki a dolgozók nevére a szállásokat. Az Önök munkahelyén sem vonnak le az órabérükből a partnercég részére semmilyen jutalékot, a fizetését mindenki a ledolgozott óraszámnak megfelelően teljes egészében megkapja, ezért van a cégnek egyszer fizetendő adminisztrációs díja! Ez az angol cég ún. personal service díja! Ami megérkezéskor fizetendő a szállás díjával együtt!) Tartalmazza: a szállás lefoglalását, munkába állítást megelőzően angol pár órás tréning, NI number és bankszámla ügyintézés.

–         Önerő szükséges, kiutazásoz, transzfer díj, ha kér, érkezéskori szállás és egyéb költségek kifizetése+ 2,5 hétre elegendő költőpénz, munkába járáshoz és ennivalóra.

Amennyiben állásajánlatunk felkeltette érdeklődését, vegye fel munkatársunk egyikével a kapcsolatot.

Translate »