Hollandia: mezőgazdasági munka, akár nyelvtudás nélkül is

Holland partnerünk megbízásából dolgozókat keresünk mezőgazdasági munkára.

Zöldség, gyümölcs, virág üvegházakba, majd szabadföldi munkavégzésre.

Válogatni abban a tekintetben nem lehet, hogy ki melyik üvegházban szeretne dolgozni.

Például: olyan nincs, hogy valaki kijelenti, hogy én csak a virágokkal akarok dolgozni!

Elvárások:

  • korlátozott számban van lehetőség nyelvtudás nélkül is érkezni
  • illetve alap angol nyelvtudással, de legalább annyival, hogy a kapott feladatokat megértse

Amennyiben nyelvtudással várjuk a jelentkezést, erre külön kitérünk egyidejűleg a jelenlegi tájékoztató kiküldésével, e-mailben.

  • megbízható
  • motivált
  • kitartó, hosszútávon gondolkodó munkavállalók jelentkezését várjuk
  • férfiak, nők, korlátozott számban, párok jelentkezését is tudjuk fogadni
  • párok esetében, az egy helyen való szállást tudjuk garantálni, de a munkavégzés helyszíne, előfordulhat, hogy 2 különböző lesz. Ennek tudatában jelentkezzenek!
  • életkor: 50 év

Szállás: rezsivel és internettel egy teljes ledolgozott héttel maximum 91,20 € / fő/ hét.

Egy nem teljes ledolgozott hét esetén ez arányosan kevesebb.(18,24 €/ nap)

Ha az illető nem tud magával vinni, takarót, párnát, ágyneműhuzatot, lepedőt, akkor ezt még itthon jelezze, mert a munkaadó tud biztosítani, természetesen újakat, melynek egyszeri költsége 45 € lesz.

Órabér: a holland törvényeknek megfelelően életkoronként eltérő (csatolva van külön az órabér)

Fizetés: hetente, azonban az adószám elkészüléséig nem tudnak utalni. Ez igénybe vehet, akár 3 hetet is, így önerőt úgy kell vinni, hogy addig még előleget sem tudnak adni. Bármilyen eurót fogadni tudó bankszámlaszám elfogadott, viszont az ehhez kapcsolódó szerződést, melyen rajta van az Iban szám, Swift/Bic kód vinni kell, hogy a munkaszerződésére rá tudják vezetni az adatokat!

Az egészségügyi biztosításnak a heti költsége: 22,26 €

Munkába járás:

Ha az illető munkahelye és lakása közötti távolság, kevesebb, mint 10 km, akkor a munkaadó biciklit tud biztosítani, melynek egy egyszeri költsége van, ami 50 €. Ez nem kötelező, sétálhat is az illető, ha úgy dönt. A munka befejeztével, ha sértetlenül vissza adja a biciklit, akkor 25 € visszatérítenek. Jelenleg egyeztetések folynak ebben a tekintetben, nem biztos, hogy ki kell fizetni az 50 €, lehet annyi, lesz, hogy a munka befejeztével le vonnak csak 25 € és kész. Erről tájékoztatjuk időben. Ha az illető elhagyja, eladja a biciklit, akkor meg kell térítenie a bicikli költségét, mely körülbelül 150 €.

Abban az esetben, ha a munkahely és a lakás távolsága meghaladja a 10 km, akkor autót biztosít a munkaadó, a munkába járáshoz. Ennek nincsenek költségei. Van egy céges előfizetés, egy benzinkúton, ott tudnak a munkavállalók tankolni, ahol nem kell fizetni, mert látják az autóink matricáit, hogy a cégtől jöttek, pusztán annyit kell tenniük, hogy a kesztyűtartóba behelyezett fehér kis lapokra rá Írják a nevüket, az autójuk rendszámát, dátumot, illetve a jelenlegi kilométer állást.

A jelentkezők próbálják nyaralásukat lehetőleg ne május és augusztus közé tenni. Szeptembertől szívesebben engedik őket haza.

Egy héten belüli indulás elvárt, ha nem tud indulni, abban az esetben, ha megfelel, nem tudjuk garantálni, hogy a pozíciója megmarad!

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!

+36-70-940-5507 Ágnes & +36-70-415-0034

Comments are closed.