Üdvözöljük az allasvarazs.eu Weboldalunkon!


Cégünk, HR szolgáltatásra specializálódott, minőségi humán megoldások és menedzsment vezető szolgáltatója évtizedek óta. Biztosítjuk, hogy tudásunk és szakértelmünk a legmagasabb szintű elégedettséget eredményezi. A mindkét fél számára eredményes munkavállalás érdekében igyekszünk az Ön igényinek megfelelő munkahelyet felkutatni úgy, hogy az adott pozíciót mind szakmailag mind pedig nyelvtudás szempontjából az arra alkalmas munkavállaló foglalhassa el. Így munkánk eredményeként a megfelelő ember a megfelelő helyre kerül.
Teljes körű szolgáltatást nyújtunk minden Kedves munkavállalónak, aki külföldön szeretne dolgozni. A külföldi munkaadóknak hatalmas kereslete van a magyarországi dolgozókra, hiszen a hazánkból, külföldre érkező munkavállalók meggyőzték a külföldi cégeket a szorgalmukról, jó munkaképességeikről, ambíciójukról, igyekezetükről, megbízhatóságukról.
Célországaink jelenleg Nagy- Britannia és Írország, ahol a vendéglátó-ipar,gyártás és a termelés területén segítünk az elhelyezkedésben, de talál állásokat az E.U. egyéb országaiban is honlapunkon. Az Európai Unió szabályai szerint működünk, ezért szolgáltatásainkért semmilyen díjat, költséget nem számolunk fel a leendő munkavállalókkal szemben.

Állás lehetőségeink napi szinten bővülnek.

Nézzen körül a weboldalunkon, hogy további információt szerezzen minőségi szolgáltatásunkról. Ha megfelelő szakértelemmel bíró csapatot keres és külföldi karrier menedzsment megoldásokra van szüksége, mi tudjuk a válaszokat! Keressen minket elérhetőségeinken!