Partnereink

A munkaerőpiac feljődésének új vektora

Az utóbbi években jelentősen megváltozott a munkaerőpiac összetétele és működése is. Brit tudósok kutatásai szerint az álláskeresők egyre inkább az állásgyűjtő portálokban bíznak, ha állást keresnek.

Az állásgyűjtő portálok különlegessége, hogy összegyűjtik az összes állásportál aktuális ajánlatát és az álláskereső egy felületen tud válogatni közülük, nem kell a különböző állásportálok hasonló ajánlatai között böngésznie. Egyrészt az egyforma álláshirdetéseket egy hirdetésként tüntetik fel, másrészt szinte minden ilyen portálnak van külön minőségvizsgáló részlege, amely biztoítja azt, hogy csak aktuális, megbízható forrásból származó ajánlatok jelennek meg oldalaikon. Tehát a látogató néhány kattintás és 1-2 perc alatt ki tudja választani a számára leginkább megfelelő pozíciókat.

Ilyen állásgyűjtő portál a Jooble is, mely 64 országban végzi munkáját már 10 éve.

A Jooble célja: minőségi szolgáltatáson keresztül segíteni az álláskeresőknek abban, hogy egyszerűbben és gyorsabban találjanak állást.

Ennek érdekében folyamatosan keressük azokat a cégeket, akiknek minőségi állásajánlataik vannak.

A Jooble egyik ilyen partnercége az Állásvarázs.eu weboldal.

Az Állásvarázs.eu HR szolgáltatásra specializálódott, minőségi humán megoldások és menedzsment vezető szolgáltatója évtizedek óta. Biztosítják, hogy tudásuk és szakértelmük a legmagasabb szintű elégedettséget eredményezze. A mindkét fél számára eredményes munkavállalás érdekében igyekeznek az Ön igényinek megfelelő munkahelyet felkutatni úgy, hogy az adott pozíciót mind szakmailag mind pedig nyelvtudás szempontjából az arra alkalmas munkavállaló foglalhassa el. Így munkájuk eredményeként a megfelelő ember a megfelelő helyre kerül.

Teljes körű szolgáltatást nyújtanak minden munkavállalónak, aki külföldön szeretne dolgozni. A külföldi munkaadóknak hatalmas kereslete van a magyarországi dolgozókra, hiszen a hazánkból, külföldre érkező munkavállalók meggyőzték a külföldi cégeket a szorgalmukról, jó munkaképességeikről, ambíciójukról, igyekezetükről, megbízhatóságukról.

Az együttműködés keretein belül állásajánlataikat megjelenítjük weboldalunkon, ezzel lehetőséget adva látogatóinknak arra, hogy még több minőségi állásajánlatot kapjanak.

A minőség és a minimális időráfordítás  – mi a Jooble-nál biztosak vagyunk abban, hogy erre a két alapkőre hosszútávú és jól működő vállalkozást építhetünk.