Rólunk mondták

default image

Eddig két alkalommal vettem igénybe az Állásvarázs segítségét. Nagyon kedvesek, segítőkészek. Hamar állást kaptam. Saját autóval mentem külföldre, az autóval Németországban műszaki gond lett, de még éjszaka is elértem az ügyintézőmet! Csak ajánlani tudom őket!

Emil raktári munkás és üvegházi munkás Németország, Hollandia February 28, 2019

default image
Sziasztok!
Már többször vállaltam munkát  a segítségükkel. Mindenkinek ajánlom aki szeretne külföldön dolgozni és ebben megbízható irodát keres. Segítőkészek, bármikor felveszik a telefont, és orvosolják az adott problémát. A munka, szállás mindig az volt amit előtte leegyeztettünk, nem ért soha csalódás. Ajánlom őket, nem fogjátok megbánni.

János&Dóra vendéglátás, hotel, raktár, üvegház Németország, Hollandia, Szlovákia March 4, 2019

Hollandia, Németország
December 7, 2019
    

Àgi cégével közel 1 évvel ezelôtt vettem fel a kapcsolatot, teljesen véletlenül az interneten keresztül egy hollandiai munkalehetôség kapcsàn. Az elsô perctôl kezdve készséges és segítôkész volt, messzemenô részletekig tàjokoztatott a lehetôségekrôl , figyelembe véve a koràbbi munkatapasztalataimat, nyelvtudàsomat és az aktuàlis élethelyzetemet. Sikerült is az akkor szàmomra legmegfelelôbb munkàt közösen kivàlasztanunk, mindent idôben leszervezett , még a kiutazàst is, megbízható sofôrökkel. A munka megkezdésével  nem "engedte el a kezem" ,ahogyan a többi közvetítô cégek 95%-a szokta, hanem folyamatos rendszerességgel 1-2 hetente érdeklôdött a helyzetemrôl, illetve tartotta a kapcsolatot a munkàltatóval  is. Így a 2 irànyú diplomatikus egyeztetések alapjàn -ha volt esetleg bàrmi kérdés, esetleg megoldandó probléma szàllàs, munkaidô, kifizetések, bàrmi màs kapcsàn- az Ô közvetítésével ezekre kedvezô és mindkét fél szàmàra megfelelô megegyezés született.

Ezek utàn nem is volt kérdés, hogy amikor vàltàst akartam, ràadàsul màsik orszàgban, akkor is Hozzà fordultam. Ugyanazt a professzionàlis hozzààllàst tapasztaltam , amit mindig is. Sikerült is új helyet talàlnom Németorszàgban és a mai napig rendszeresen kommunikàlunk az aktuàlis helyzetekkel kapcsolatban. Szerintem ez nagyon ritka a mai külföldi munkaközvetítôk között, maximàlisan megbecsülendô és Mindenkinek csak ajànlani tudom!
Bàrcsak mindegyik hasonló cég így végezné a munkàjàt, ahogyan Ô... sajnos tapasztalatból ismerem a többieket..
Ha csillagozni kellene, akkor a maximàlis 5-bôl Àginak 6-ot adnék!
Dr. Huszàr Zoltàn
Anglia,Corby
December 7, 2019
    
Kedves Emese!

Megérkeztem Corby-be. Az indulás nem volt zökkenőmentes, a gép másfél órás késéssel szállt fel, de végül is megérkeztem Luton reptérre. A transferrel nem volt gond, mert a késésről szóltam Jelenának. A transfer elhozott Corby-be, itt találkoztam Jelenával, aki elvitt a szállásra. A szállásadóim kedves emberek, segítenek a mindennapokban felmerülő problémák megoldásában.
Szombaton érkeztem, vasárnap pedig már munkába is álltam. Ezen a héten is öt napot dolgoztam, igaz nem 8 órában, de örültem a lehetőségnek. A jövő hétre is megkaptam a beosztásom.
Egyetlen problémám van, mégpedig, hogy eddig nem sikerült itt élő magyarokkal felvennem a kapcsolatot, pedig jó lenne, nem érezném magam annyira egyedül.
Ha esetleg tudna abban segíteni, hogy találjak olyan magyart aki szánna rám egy kis időt, beszélhetnék vele, azt nagyon megköszönném.
Anglia, Corby
March 18, 2019
    

Jó a cég és lehet bízni magukban, rendesek segítőkészek.

Csak ajánlani tudom őket!

 

Hollandia, Amszterdam
March 18, 2019
    

Sziasztok!
Én tavaly a segítségükkel jutottam ki Hollandiába. A munka és a szállás is olyan volt amit előre megbeszéltünk. Ha bármilyen gondom támadt, segítőkészek voltak. Csak ajánlani tudom őket!

Hollandia
March 19, 2019
    

Nagyon meg vagyunk elégedve a munkáddal! Gyors volt az ügyintézés! Azt kaptuk, amit ígértél! Köszönjük!

 

Anglia, Corby
March 27, 2019
    

Nekem jó tapasztalataim vannak veletek kapcsolatban!

Bármilyen kérdésem,kérésem volt mindig kaptam segítséget, választ!

Jó ügynökség! Köszönök mindent!

Barbara

UK, Wolverhampton
April 4, 2019
    

Kedves Emese!

Köszönöm szépen a segítőkészségét, munkájával tökéletesen elégedett vagyok!
Hollandia
April 4, 2019
    

Teljes mértékben jól végezted, a munkád!! Kedves segítőkész, vagy!

Köszönjük!
Hollandia
May 24, 2019
    
Kedves Emese!

Igazából megvagyok elégedve mindennel,gyors,rugalmas ügyintézés,minden a megbeszéltek szerint fut úgyhogy 10/10 !

Hollandia, Amszterdam
May 24, 2019
    
Szia Emese!

Ebben az levélben szeretném megköszönni, a munkába állásomhoz való segítségedet.Röpke három napba tellett (közte hétvége) míg megoldódott a szállás és elkezdtem az első munkanapon. Te végig telefonon és e-mailben tartottad a kapcsolatot, hogy minden rendben van e és extra tájékoztatással, egyeztetéssel is szolgáltál miután kérdések léptek fel az amsterdami iroda megbeszélésem után.Ma volt az első munkanapon, mint houskeepeer. Tegnap, kedden beszéltünk telefonon és mondtad, hogy erről te nem tudtál téged is úgy informálták, hogy konyhai munkáról van szó. De mivel én jeleztem, hogy megpróbálom mégiscsak, úgy is lesz és majd jövő héten jelentkezem, hogy sikerült, vagy nem sikerült, ebben a munkakörben érvényesülnöm. Segítségedet még egyszer köszönöm, Üdv.!

San
Hollandia
May 24, 2019
    
 Mindennel elégedett vagyok! Szuper ügyintézés! Nagyon hálás vagyok amiért ilyen gyorsan sikerült mindent elintézni!
Még egyszer köszönöm szépen!
Hollandia
May 24, 2019
    
 Nagyon jól végezte a munkáját szerencsésen kiértünk és ma meg volt az első munka napunk!

Köszönjük!
May 24, 2019

Sziasztok

A családommal úgy döntöttünk, hogy szerencsèt próbàlunk Hollandiàban ès
kerestük a nekünk megfelelőt.Figyelembe vettük, hogy ha lehet egy
munkahelyen, illetve szàllàson legyünk.Ekkor találtam egy hotel hírdetèst
Amszterdamba.Felhivtam ès egy kedves hölggyel beszèltem aki rèszletesen
tàjèkoztatott a lehetősègről. Mèg aznap àtküldtem minden adatot ès a
lefoglat repülőjegyet.ő azonnal küldte az iroda címèt ahol vàrtak
minket.Minden elismerèsem az övèkè,illetve a koordinàtorè,aki nap mint nap
azon dolgozott hogy nekünk jó legyen.Hàlàsak vagyunk nekik
mindenèrt.Mindenkèpp ajànlom, aki Hollandiàba szeretne dolgozni.Köszönjük.

Szlovákia
May 24, 2019
    

 Először vállaltunk munkát Szlovákiában. Pontos,precíz segítséget kaptunk és mindenféle támogatást! Szállás és a munka is pontosan tükrözte az elmondottakat! Egyszóval köszönünk mindent Ági! 🙂

Hollandia, Amszterdam
December 7, 2019
    
Kedves Ágnes!
Köszönöm szépen a remek, segítőkész munkádat! Teljesen megvagyok elégedve. Gyors és rugalmas ügyintézés. Merem bátran ajánlani mindenkinek ezt az ügynökséget.
Köszönök mindent még egyszer!